diumenge, 16 d’abril del 2017

Dades 16 d'abril de 2017

El dia ha estat molt tranquil, amb algunes boires locals al nord de l'atiplà a primera hora i que s'han desfet ràpidament, i amb sol de forma general fins a migdia. A la tarda han aparegut bandes de núvols prims que han anat enteranyinent el cel de ponent a llevant sense més conseqüències. La propera nit serà fresca tot i que menys que l'anterior, i podríem tenir bancs de núvols baixos demà a primera hora ja que el vent gira a llevant. Demà al llarg del matí aquests núvols es desfarien i quedaria una jornada més assolellada, i amb temperatures màximes més altes,que de nou superarien els 20ºC a força indrets. Dimarts ens arriba un front que a la tarda deixarà xàfecs al nord-est, i que sobretot el més important és que obrirà les portes a una clara baixada de temperatures de cara a dimecres, i que es matindria em dies posteriors. Sembla que en tot cas no hi hauria precipitacions tret de zones de muntanya.

Les màximes d'avui han anat entre els 17 i 22ºC, i mínimes entre els 2 i 7ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima:   4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,8ºC
T. Mínima:    3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    19,2ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,6ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       22,4ºC
T. Mínima:         5,8ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       19,7ºC
T. Mínima:         6,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:        1,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       18,6ºC
T. Mínima:         4,9ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada