dimecres, 19 d’abril del 2017

Dades 19 d'abril de 2017

El dia ha començat amb cels ben tapats arreu i encara amb algunes gotes, restes dels ruixats que han caigut en algunes zones durant la nit i que en general no han estat gaire importants. Els núvols han dominat al matí,mentre a la tarda s'han obert força clarianes. De cara a la propera nit el cel s'acabarà d'asserenar, tot i que encara que es podria formar alguna boira local, i sobretot a destacar la baixada de temperatures mínimes que tindrem respecte de la nit passada, entre 5 i 9ºC menys. Demà tindrem un dia més assolellat que no pas avui,amb vent fluix i temperatura no gaire alta de dia, mentre que divendres, després d'una nit freda sobretot a llocs enclotats,amb risc de glaçades puntuals, tornarà a dominar el sol, amb vent fluix i temperatures una mica més altes. Dissabte i diumenge seguiria el temps tranquil, amb fresca de matinada i més suavitat de dia, i de moment seguim sense perspectiva de canvis de temps que ens puguin portar pluja.

Les màximes d'avui han anat entre els 13 i 17ºC, i mínimes entre els 6 i 9ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima:   7,9ºC
Precipitació: 5,8 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,2ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    16,2ºC
T. Mínima:      8,3ºC
Precipitació:   1,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,5ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      16,4ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       16,5ºC
T. Mínima:         9,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,4ºC
T. Mínima:        9,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       15,2ºC
T. Mínima:         7,4ºC
Precipitació:     5,1 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada