dimecres, 12 d’abril del 2017

Dades 12 d'abril de 2017

El dia ha començat serè o amb alguna boira local a zones baixes, però ràpidament s'han desfet i ha quedat un dia ben assolellat arreu, pràcticament sense cap núvol. Segueix l'anticicló afectant-nos de ple i amb una massa d'aire càlida a tots els nivells que impossibilita la formació de nuvolades. A la propera nit es tornarà a formar alguna boira local, i demà tindrem un dia gairebé calcat al d'avui, amb sol, algun núvol decoratiu i temperatura suau, superior als 20ºC pràcticament arreu. Entre divendres i dissabte a la tarda tindrem una lleugera inestabilitat que podria desencadenar la formació de nuvolades amb alguns ruixats i tempestes bàsicament al nord del país, molt més difícilment a la nostra zona, i les temperatures seguiran amb pocs canvis, per tant continuaran molt suaus. De cara a diumenge i dilluns es preveu temps tranquil i amb temperatures agradables.

Les màximes d'avui han anat entre els 19 i 22ºC, i les mínimes entre els 3 i 9ºC,amb inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat dolenta a primera hora i bona la resta de dia, la humitat moderada i el vent ha bufat fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima:   6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:    3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    22,0ºC
T. Mínima:      5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       22,1ºC
T. Mínima:         8,1ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       21,7ºC
T. Mínima:         6,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       23,2ºC
T. Mínima:        3,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,1ºC
T. Mínima:         8,5ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada