dilluns, 17 d’abril del 2017

Dades 17 d'abril de 2017

El dia ha començat amb cel serè o amb alguns núvols prims, i amb bancs de boires o núvols baixos cap a l'est del país i que de forma puntual han arribat fins a l'altiplà. Aquests núvols s'han desfet ràpidament i la resta del dia ha quedat serena o amb alguns núvols prims. De moment no hi ha canvis, i la propera nit tornarà a ser serena, amb alguns núvols baixos o boires a l'est i amb temperatures semblants. Demà tindrem sol al matí i de cara a la tarda i sobretot vespre es taparà per l'arribada d'un front amb alguns ruixats al vespre i nit, en general poc importants. Demà la temperatura seria semblant a la d'avui o una mica més baixa. Dimecres tindrem un dia més insegur, amb cels més tapats i sobretot amb temperatures que baixarien d'una forma contundent. Les temperatures es mantindrien força baixes fins divendres i amb tendència a recuperar-se de cara al cap de setmana.

Les màximes d'avui han anat entre els 20 i 23ºC, i les mínimes entre els 4 i 8ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat tret del matí, i amb vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima:   5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,0ºC
T. Mínima:    6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    22,9ºC
T. Mínima:      5,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,5ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       22,1ºC
T. Mínima:         5,1ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       22,9ºC
T. Mínima:         7,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     23,4ºC
T. Mínima:        4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,9ºC
T. Mínima:        8,4ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada