diumenge, 23 d’abril del 2017

Fotografies de la setmana (17al 23 d'abril de 2017)

Dilluns 17 d'abril: la setmana començava amb temps estable,sol i alguns núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 18 d'abril: el temps va ser més insegur, amb intervals de núvols i ruixats a la tarda al nord del país que a la nit es van estendre a més indrets. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf encara amb pocs núvols:

Dimecres 19 d'abril: el matí va ser molt ennuvolat amb núvols baixos, mentre que a la tarda es van obrir clarianes. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 20 d'abril: dia de temps ben tranquil, amb domini del sol i tant sols amb alguns núvols poc importants. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 21 d'abril: nova jornada de temps molt tranquil i amb cel ben serè arreu. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 22 d'abril: l'argelaga (Genista scorpius), és una espècie arbustiva mediterrània que apareix en zones càlides i assolellades. En aquestes dates es troba en plena floració:

Diumenge 23 d'abril: la diada de Sant Jordi ha començat amb sol i amb alguns núvols prims poc importants. El vent bufa fluix i la temperatura és molt suau:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada