dissabte, 15 d’abril del 2017

Dades 15 d'abril de 2017

Avui hem tingut un temps més insegur, i ja des de bon matí hi havia intervals de núvols prims que a estones han arribat a tapat el cel. A primera hora de la tarda s'han obert algunes clarianes i alhora s'han començat a formar nuvolades al Pirineu que han deixat xàfecs i algunes tempestes. Aquestes precipitacions han anat avançant de nord a sud i, tot i que de moment no han arribat a la nostra zona, no es descarta que ho facin en les properes hores, tot i que no sembla que hagi de caure amb molta intensitat. Durant la nit aquestes nuvolades es desfaran i ja demà tindrem un dia molt més assolellat i tranquil, amb algunes nuvolades de tarda i no es descarta que es formi algun ruixat a zones de muntanya, sembla que poca cosa i molt puntual. Aquesta nit les temperatures baixaran una mica i demà seran més altes que avui. Dilluns i dimarts tindrem temps tranquil, i sembla que a partir de dimecres la temperatura podria baixar força, sembla que sense precipitacions.

Les màximes d'avui han anat entre els 17 i 22ºC, i mínimes entre els 6 i 10ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima:   8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació: 0,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    19,0ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       22,0ºC
T. Mínima:         6,1ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       19,4ºC
T. Mínima:         8,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,4ºC
T. Mínima:        6,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       18,4ºC
T. Mínima:         9,5ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada