dilluns, 24 d’abril del 2017

Dades 24 d'abril de 2017

Avui hem tingut un nou dia de temps tranquil, amb cel serè arreu i tant sols amb alguna nuvolada poc important a la tarda al Pirineu. Seguim sota la influència de l'anticicló tot i que el temps tendeix a canviar ja des de les properes hores. Aquesta nit es taparà per ponent i demà tindrem alguns ruixats dispersos al matí i més extensos i importants a la tarda-vespre, en molts casos acompanyats de tempesta. Demà les temperatures màximes ja baixaran una mica. Dimecres tindrem cels ennuvolats al matí encara amb ruixats i més clarianes a la tarda, i temperatures màximes clarament més baixes que no pas les d'avui. Dijous tindrem un dia de temps més tranquil però força fred, amb glaçades de matinada. Sembla que de cara al cap de setmana el temps seria estable i més càlid.

Les màximes han pujat fins a valors d'entre 21 i 25ºC, i les mínimes s'han mogut entre els 2 i 10ºC, amb baixa humitat, vent fluix del sud i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima:   5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,4ºC
T. Mínima:    8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    23,7ºC
T. Mínima:      4,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,7ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      22,9ºC
T. Mínima:        2,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       23,7ºC
T. Mínima:         7,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     24,7ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       22,4ºC
T. Mínima:         9,7ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada