dijous, 13 d’abril del 2017

Dades 13 d'abril de 2017

Avui hem tornat a tenir un dia de temps completament estable,amb cel serè a tot el país. A la tarda s'han format nuvolades al Pirineu que molt puntualment han deixat anar algun ruixat poc important. De moment tot segueix igual, i la propera nit tornarà a ser serena un cop es desfacin les nuvolades del Pirineu. Demà tindrem de nou un matí assolellat a tot arreu, mentre que a la tarda creixeran noves nuvolades a punts de muntanya, més freqüents que les d'avui i que donaran ruixats i alguna tempesta al Pirineu, poc importants en general. Demà la temperatura tornarà a ser força alta. Dissabte tindrem més núvols sobretot a partir de migdia i es podrien formar més tempestes de tarda, que localment podrien caure en d'altres zones de la meitat nord del país, i amb temperatura lleugerament més baixa. Sembla que de cara a diumenge i dilluns es tornarà a imposar el temps estable i amb temperatures que tornarien a pujar.

Les màximes d'avui han anat entre els 20 i 26ºC, i les mínimes entre els 4 i 11ºC, un dia més amb forta inversió tèrmica. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima:   7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,8ºC
T. Mínima:    8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    22,7ºC
T. Mínima:      5,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,8ºC
T. Mínima:      10,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       25,8ºC
T. Mínima:         4,8ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       22,6ºC
T. Mínima:         8,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       22,7ºC
T. Mínima:        4,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,9ºC
T. Mínima:        10,3ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada