diumenge, 30 de juny del 2013

Fotografies de la setmana (24 a 30 de juny de 2013)

Dilluns 24 de juny: el dia va ser clar i amb bona visibilitat. Tal i com es pot veure en la imatge, els camps de cereal a poc a poc van madurant i en pocs dies quedaran a punt per la sega:


Dimarts 25 de juny: de nou varem tenir un dia de temps estable i majoritàriament assolellat, com es veu en aqursta imatge de Calaf a mitja tarda, pràcticament sense cap núvol:





Dimecres 26 de juny: un nou dia tranquil i amb sol, tant sols varen créixer algunes nuvolades poc importants a la tarda. Imatge presa a Castellfollit de Riubregos:





Dijous 27 de juny: el dia va ser estable fins a mitja tarda, en que varen créixer nuvolades al Pirineu que ens van arribar al vespre, amb ruixats localment moderats. En aquesta imatge de Calaf encara no s'aprecien les nuvolades que ens havien d'afectar més tard:




Divendres 28 de juny: tot i que el temps era estable, varem tenir un dia mig ennuvolat, amb molts núvols alts i alguns de baixos i en conjunt amb mala visibilitat:




Dissabte 29 de juny: la jornada d'ahir va començar amb domini del sol, tot i que hi havia alguns núvols prims poc importants que enteranyinaven lleugerament el sol:




Diumenge 30 de juny: malgrat que amb retard, tal i com passa amb la majoria d'espècies, els cicles fenològics de l'esbarzer (Rubus ulmifolius) segueixen avançant. Aquests dies està començant la floració:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada