dijous, 20 de juny del 2013

Dades 20 de juny de 2013

En la jornada d'avui el temps ha estat insegur a primera hora del matí, amb força núvols i alguns bancs de boira, però a partir de mig matí s'han trencat els núvols, quedant un migdia i tarda en general assolellats, tot i que amb alguns intervals de núvols més aviat decoratius. Aquesta nit hi haurà intervals de núvols i de cara a demà ens afectarà un front fred amb un petit embossament d'aire fred en alçada, la qual cosa ens portarà inestabilitat i tempestes irregulars, localment una mica fortes de cara al migdia i tarda però que no cauran a tot arreu. Dissabte i diumenre s'haurà allunyat el front i ens afectarà una entrada d'aire fresc, amb sol i alguns intervals de núvols baixos, i amb temperatures que no seran massa caloroses. De moment segueix sense veure's calor d'estiu, i les temperatures es mantindran suaus uns uants dies més.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 9 i 11ºC, amb vent fluix de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: pluja, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada