dissabte, 1 de juny del 2013

Dades 1 de juny de 2013

Avui la jornada ha començat força tapada per núvols alts i mitjos que es formen a sotavent de la serralada pirinenca  degut a l'impacte del vent del nord i, malgrat que eren força amenaçadors, no acostumen a portar pluja. A  partir de mig matí i migdia, el sol s'ha anat imposant, quedant una tarda ben assolellada i tant sols amb alguns núvols prims poc importants. La nit serà força serena i demà també predominarà el sol, tot i que amb creixement de nuvolades a la tarda que podrien deixar algun ruixat cap al nord del país, més complicat que arribin a la nostra zona. La setmana vinent el temps vindrà dominat per un embossament d'aire fred en alçada que s'instal·larà a l'oest de la península, amb tempestes freqüents en aquella zona i que, mentre no ens afecti, ens enviarà una massa d'aire més càlida i seca. Sembla que cap a finals de setmana la inestabilitat augmentaria notablement, amb tempestes i una baixada de temperatures.

Les temperatures d'avui han estat més altes, amb valors de les màximes a les nostres contrades entre els 20 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 10ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,4ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada