dimecres, 19 de juny del 2013

Dades 19 de juny de 2013

Avui el dia ha començat força tapat per boires altes a tota la Catalunya interior, boires que han durat fins a mig matí, però que abans de migdia s'han anat desfent tot quedant un dia assolellat,tot i que amb intervals de núvols, sense precipitacions. L'embossament d'aire fred que ens va portar la inestabilitat d'ahir s'ha allunyat cap al sud de França i ara ens afecta de manera molt indirecta. Aquesta nit es presenta molt fresqueta i amb pocs núvols, mentre que demà seguirà el temps estable amb alguns núvols poc importants. De cara a divendres torna a incrementar-se notablement la inestabilitat, amb ruixats i tempestes que cauran a força indrets i que seran localment una mica intenses, mentre que el cap de setmana s'estabilitza de nou, amb temperatures no massa caloroses per l'època.

Les temperatures d'avui han estat més baixes que en dies enrere, i les màximes s'han mogut entre els 20 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 12ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat, tret de primera hora del dia que era dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,8 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,2 mm
Fenomens observats: pluja, pluja de fang, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada