dimarts, 25 de juny del 2013

Dades 25 de juny de 2013

El temps avui ha estat molt semblant al d'ahir, amb sol i alguns núols baixos a l'est del país. A nivell general seguim sota el domini d'un anticicló potent situat a l'atlàntic que ens envia un flux de vent del nord, fresc i que provoca aquest tipus de temps caracteritzat pel sol a l'interior i Pirineu, i núvols baixos prop del mar. La previsió per la resta de la setmana ens indica continuació del mateix temps, amb sol, alguns núvols baixos i sol a la major part del país amb temperatures que continuaran sense ser gaire altes. Dijous ens afectarà un petit embossament d'aire fred en alçada que podria provocar tempestes a les comarques gironines i del nord, però no sembla gaire possible que això ens acabi arribant a la nostra zona. Potser la setmana vinent la temperatura pugi més i l'ambient estiuenc sigui més marcat, sense veure's de moment cap onada de calor.

Les temperatures màximes d'avui han pujat una mica i s'han situat entre els 24 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els 7 i 10ºC, amb vent fluix de mestral, humitat alta a primera hora i moderada la resta del dia, i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,5ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada