dilluns, 10 de juny del 2013

Dades 10 de juny de 2013

El dia ha estat molt més estable que els darrers dies, i tot i que a primera hora hi havia moltes boires i núvols baixos, ràpidament tot això s'ha desfet i ha dominat de forma àmplia el sol durant tot el dia, i tant sols han aparegut alguns cúmuls decoratius poc importants a migdia. Aquesta nit serà serena, amb temperatures una mica més altes que la nit passada, i de cara a demà dominarà el sol, amb lleugera pujada de temperatures. Sembla que aquesta línia de temps estable i cada dia una mica més càlid vol continuar ben bé fins a finals de setmana, quan l'ambient ja seria de ple estiu, i amb temperatures que podrien assolir o fins i tot superar els 30ºC.

Les temperatures màximes d'avui han pujat clarament respecte a ahir i s'han assolit valors entre els 22 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 5 i 9ºC, amb vent fluix de mestral, humitat alta a primera hora i visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,6 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada