dissabte, 8 de juny del 2013

Dades 8 de juny de 2013

Avui hem tingut un temps molt inestable al matí, sobretot a primera hora en que ens ha creuat un front actiu que ha portat tempestes gairebé generals, i que en conjunt han estat moderades o una mica fortes, tot i que molt irregulars pel que fa a la distribució de la precipitació. Aquestes s'han anat desplaçant d'oest a est i a partir de mig matí s'han allunyat, quedant un matí mig ennuvolat. A la tarda han crescut nuvolades que han deixat nous ruixats, menys extensos i menys importants que els del matí i que ja s'han desfet del tot, quedant un final de tarda força assolellat. La nit serà tranquil·la tot i que força fresca, i demà tornarem a tenir un dia insegur, amb possibilitat de nous ruixats a migdia o a la tarda, en conjunt no massa importants. De cara a la setmana vinent sembla que l'anticicló s'anirà imposant, amb temps estable i temperatures que aniran pujant de manera constant, i a finals de setmana l'ambient ja pot ser estiuenc.

Les temperatures d'avui han estat força més baixes que les d'ahir, amb màximes compreses entre els 17 i 21ºC i mínimes entre els 7 i 9ºC. El vent ha bufat de direcció variable i amb cops forts durant les tempestes del matí, per anar-se imposant el vent de ponent a sud-oest de cara a la tarda. La visibilitat era molt dolenta a primera hora, per millorar clarament a partir de mig matí. 

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 11,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 10,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 7,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 10,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 39,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 18,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada