divendres, 7 de juny del 2013

Dades 7 de juny de 2013

El dia d'avui ha estat mig ennuvolat al matí, amb núvols alts i mitjos intercalats amb nombroses clarianes, mentre que a partir de migdia i durant la tarda el cel a poc a poc s'ha anat tapant de núvols alts, preludi de la pertorbació que ens afectarà el cap de setmana i que ara està situada al centre de la península. Aquesta nit el cel estarà tapat i començarà a caure els primers ruixats a ponent i al sud. El gruix de la inestabilitat ens arribarà demà al matí i migdia, amb tempestes localment fortes i que podrien venir acompanyades de calamarsa, una mica més disperses de cara a la tarda, amb clara baixada de temperatura. De cara a diumenge hi haurà variabilitat al matí, amb creixement de nuvolades que afectaran al nord del país amb tempestes de cara a la tarda, puntualment intenses i amb calamarsa.

Les temperatures màximes d'avui s'han ubicat entre els 23 i 26ºC i les mínimes entre els 10 i 13ºC, amb una lleugera inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix variable al matí amb sud-est moderat de cara a la tarda, visibilitat bona i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,3ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,2ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada