dijous, 27 de juny del 2013

Dades 27 de juny de 2013

Avui hem tingut un dia ben assolellat a primera hora, malgrat que a mig matí ens han entrat alguns núvols baixos que s'han desfet abans de migdia. De cara a la tarda el temps ha estat assolellat fins que han començat a créixer núvols de tempesta cap al nord-est que han mig tapat el cel, sense més  conseqüències a la nostra zona. Demà el temps serà estable, amb temperatura similar a la d'avui, i com a molt hi haurà creixement d'alguna nuvolada a la tarda a zones de muntanya. Sembla que el temps estable i tranquil es pot perllongar el cap de setmana i la setmana vinent, amb un progressiu aument de temperatures, de manera que a finals de la setmana vinent la temperatura podria ser molt càlida.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 25 i 29ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 9 i 12ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,0ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,4ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 26,3ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada