dilluns, 24 de juny del 2013

Dades 24 de juny de 2013

Avui hem tingut un dia de temps ben estable a tot el país, fet que s'ha traduit amb domini del sol a la major part de territoris, tot i que els núvols baixos han estat presents cap a l'est del país sense més conseqüències. Aquesta nit hi tornarà a haver núvols baixos a la meitat est del país, amb cel sere a la resta i temperatures un cop més baixes per l'època, mentre que demà la situació serà de nou de domini de l'estabilitat, un dia molt semblant a avui. De cara a la propera setmana no s'esperen massa canvis tret del pas d'un front dijous a la tarda que podria portar alguns ruixats, i sembla que la temperatura continuarà suau fins a final de mes, inferior a l'habitual per l'època.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 22 i 25ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i 9ºC, amb vent moderat al matí i fluix a la tarda de mestral, baixa humitat i visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 11,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada