dijous, 13 de juny del 2013

Dades 13 de juny de 2013

El dia ha començat ben serè i així ha continuat tot el matí, pràcticament sense cap núvol. De cara a migdia han començat a créixer núvols d'evolució al Pirineu i s'han format tempestes a l'Aragó, que en forma d'encluses ens han tapat el cel de cara a la tarda amb núvols alts i mitjos. Tot plegat es deu al pas de la cua d'un front fred molt poc actiu que tant sols provoca alguna tempesta als Pirineus i extrem sud, i núvols a la resta. Demà al matí ja s'haurà allunyat i el temps tornarà a ser ben estable, i aquesta estabilitat durarà fins el cap de setmana amb sol i augment de temperatures ja que ens afectarà una massa d'aire africana. De cara a la setmana vinent es continuen veient possibilitats de canvis de temps més marcats, amb tempestes i baixades de temperatures, però aquest fet encara no es pot confirmar ja que falta massa dies.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 28 i 31ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 13 i 16ºC, amb vent fluix en règim de marinades, humitat moderada a primera hora i baixa a migdia, i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,6ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,2ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,7ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada