dijous, 6 de juny del 2013

Dades 6 de juny de 2013

Avui el dia ha començat pràcticament serè, i així ha continuat durant bona part del matí. A partir de migdia han començat a créixer nuvolades al Pirineu que han acabat donant tempestes, així com a l'extrem oest del país, i les encluses que provoquen aquestes tempestes han anat cobrint parcialment el cel, sense precipitacions a les nostres contrades. La previsió indica una nit cada cop més serena un cop es vagin desfent les tempestes d'aquesta tarda, i el matí serà assolellat i moderadament càlid, amb noves nuvolades a la tarda que tornaran a tapar parcialment el cel. El dissabte ens afectarà de ple un embossament d'aire fred que s'aproxima per l'Atlàntic, amb tempestes que podrien ser fortes i amb calamarsa o pedra, mentre que diumenge les tempestes serien més disperses, amb una baixada de temperatures.

Les màximes d'avui han pujat respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 23 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 10ºC, amb vent de marinada que a la tarda ha bufat amb una certa insistència. Humitat moderada i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,5 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada