dilluns, 3 de juny del 2013

Dades 3 de juny de 2013

Avui hem tingut un dia de temps absolutament estable, amb una mica de boira alta a primera hora del dia i domini clar de sol la resta de la jornada, tant sols amb quatre núvols decoratius. Tenim un anticicló instal·lat al sud del continent i de moment ens afecta de ple, assegurant-nos temps estable. De cara a demà continuarà tot igual, amb domini del sol i temperatures una mica més altes, mentre que dimecres i dijous podria aumentar lleugerament la inestabilitat, amb risc d'alguns ruixats. De moment continua la possibilitat d'un canvi de temps de cara al cap de setmana amb el pas d'un embossament d'aire fred que ens podria portar tempestes i baixada moderada de temperatures.

Pel que a a les temperatures d'avui, les màximes s'han situat entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i 8ºC, amb vent fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat, tret de primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada