dimecres, 26 de juny del 2013

Dades 26 de juny de 2013

Avui el dia ha començat força tapat per núvols baixos, que durant el matí s'han anat desfent tot i que no han arribat a desaparéixer del tot, quedant una tarda assolellada amb alguns intervals de núvols. Pels propers dies no es preveu massa canvis i continuarà aquest mateix tipus de temps, amb estabilitat en general tot i que demà podria caure algun ruixat o tronada al nord-est del país, i amb força núvols baixos sobretot al matí i a l'est del país. Les temperatures pujaran una mica però encara no seran massa caloroses. Sembla que la setmana vinent sí que podríem tenir les primeres calors importants de l'estiu, amb temps estable i sec.
 
Les temperatures màximes d'avui han estat lleugerament més altes que ahir, i s'han mogut entre els 25 i 27ºC, mentre que les mínimes, que també han pujat, s'han mogut entre els 9 i 12ºC, amb vent fluix de mestral al matí i marinada a la tarda, amb visibilitat regular i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,3ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 11,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada