divendres, 21 de juny del 2013

Dades 21 de juny de 2013

Avui el dia ha estat insegur, amb força núvols ja des de primera hora del matí i ruixats que han caigut abans de migdia. A primera hora de la tarda s'han obert algunes clarianes però han crescut nuvolades que han deixat algunes tempestes, molt irregulars i en general de petita extensió, però localment una mica intenses i amb calamarsa. Aquest vespre i nit ens acaba de passar el front i encara es poden produir alguns ruixats, tot i que les possibilitats de que caiguin a la nostra zona no són massa altes. De cara a demà el temps serà estable, tot i que hi haurà alguns núvols baixos al matí, però no s'espera que plogui, a l'igual que diumenge. De cara a la setmana vinent de moment no es veuen canvis de temps destacables, però les temperatures tampoc seran massa elevades, i en tot cas inferiors a les habituals per l'època.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 22 i 26ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 11ºC, amb vent del sud al matí girant a nord-oest a la tarda, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 1,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,6ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada