diumenge, 16 de juny del 2013

Fotografies de la setmana (10 a 16 de juny de 2013)

Dilluns 10 de juny: el dia va ser molt tranquil, amb sol i alguns nuvolets de tarda com els que es veuen a la imatge damunt del Pirineu. Com es pot veure, els camps de cereals canvien de color a poc a poc:




Dimarts 11 de juny: tal i com s'ha comentat a la foto anterior, els cereals van canviant de color, i és que el seu cicle vegetatiu avança. En aquesta imatge s'aprecia un grup d'espigues de blat ben inflades i granades, tot i que encara verdes:




Dimecres 12 de juny: en aquesta imatge feta a la tarda als plans de Conill s'aprecia un cel amb quatre núvols provocats per la mateixa calor. El dia va tornar a ser estable, típic de l'estiu:




Dijous 13 de juny: aquell dia hi va haver una mica d'inestabilitat, amb creixement de nuvolades i alguns ruixats a la tarda. En aquestra imatge s'aprecien restes de les encluses de les tempestes que es formaven a ponent:




Divendres 14 de juny: de nou el temps va tornar a ser estable, amb sol i pràcticament cap núvol:




Dissabte 15 de juny: va continuar l'estabilitat marcada amb sol, alguns núvols poc importants a la tarda i bona visibilitat en general, com aquesta imatge des de Conill cap al nord:




Diumenge 16 de juny: el matí ha començat força estable i tranquil, amb sol i alguns núvols poc importants, amb poca humitat i bona visibilitat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada