dimarts, 4 de juny del 2013

Dades 4 de juny de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia ben estable i tranquil, amb sol arreu i tant sols alguns núvols a la tarda cap a la zona pirinenca, i que fins i tot han deixat algun ruixat a la zona més oriental. Aquesta nit i demà seguirem amb el mateix tipus de temps, amb sol i algunes nuvolades de tarda, i dijous la situació serà força semblant, fins i tot amb temperatures més altes. De cara al cap de setmana el temps s'inestabilitza amb el pas d'un embossament d'aire fred en alçada que portarà algunes tempestes i una baixada de temperatures.

Les temperatures d'avui han estat lleugerament més altes que no pas les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 10ºC, amb vent fluix en règim de mariandes. Visibilitat regular i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada