diumenge, 9 de juny del 2013

Dades 9 de juny de 2013

Avui hem tingut un dia força insegur, amb intervals de núvols i algunes clarianes, i amb ruixats que no han estat massa importants i que han caigut preferentment al matí i migdia, per bé que s'ha reproduit algun ruixadet de cara a la tarda. A poc a poc es va allunyant la pertorbació que ens ha afectat el cap de setmana, i de cara a demà i dies posteriors el sol s'imposarà, amb algunes nuvolades de tarda a zones de muntanya i temperatures que a poc a poc aniran pujant, de manera que sembla que la segona part de la setmana serà força càlida, pràcticament de ple estiu.

Les temperatures d'avui han continuat fresquetes, amb màximes entre els 15 i 20ºC i mínimes entre els 6 i 9ºC, i vent de mestral fluix. Visibilitat bona en general i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 1,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 1,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 1,7 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 4,7 mm
Fenomens observats: pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada