dissabte, 22 de juny del 2013

Dades 22 de juny de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia de temps ben estable, amb sol de forma general i tant sols amb alguns núvols baixos que han aparegut a primera hora del matí, però que s'han desfet molt ràpidament deixant un dia serè. La situació general està dominada per un anticicló situat a l'Atlàntic que ens afecta del tot, encara que ens envia una massa d'aire fresca del nord que no deixa pujar massa les temperatures i provoca aquests núvols baixos que apareixen sobretot a primera hora al centre i est del país. La propera nit i matinada seran fresquetes, i possiblement amb núvols a primera hora com avui però que no portaran pluja. De cara a demà ens passa un petit front a la tarda que provocarà augment de núvols i alguns ruixats a l'est del país, no sembla que hagin de caure a la nostra zona, en tot cas serien quatre gotes, i amb una nova baixada de temperatures de cara a la setmana vinent. A mig termini (7 o 8 dies, per tant fins a finals de mes), no es preveu temperatures massa altes.

Les temperatures d'avui han estat una mica més altes que no pas les d'ahir, i s'han donat valors de les màximes entre els 23 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 12ºC, amb vent fluix i algun cop moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 11,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 1,2 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada