dimecres, 5 de juny del 2013

Dades 5 de juny de 2013

El dia avui ha començat amb intervals de núvols que fins i tot ens han deixat algun ruixat a primera hora del matí, i després durant el dia han continuat els intervals de núvols però ja sense precipitacions tret de les zones d'alta muntanya on han caigut tempestes. Estem sota el domini d'un anticicló però amb una lleugera inestabilitat en alçada que provoca aquests núvols i fins i tot algun ruixat o tempesta a zones de muntanya i preferentment a la tarda. De cara als propers dies continuarà aquest mateix tipus de temps, amb intervals de núvols i ruixats cada cop més freqüents de tarda, arribant al màxim el diumenge quan serien força freqüents a l'interior. Les temperatures seran moderadament altes, amb tendència a baixar el dissabte i sobretot diumenge. De moment no es veuen calorades a la vista a mig i llarg termini.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 21 i 24ºC i les mínimes entre els 7 i 10ºC, amb vent fluix en règim de marinades. Visibilitat regular i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada