diumenge, 2 de juny del 2013

Dades 2 de juny de 2013

La jornada d'avui ha començat amb força boira a primera hora, però molt ràpidament s'ha anat desfent quedant un dia assolellat, tot i que amb alguns núvols que anaven circulant pel cel sense cap efecte. La propera nit serà fresca, però un xic menys que l'anterior, i demà el dia serà estable i amb temperatura més alta. De moment es va confirmant el pronòstic per a la propera setmana que indica tranquil·litat i temperatura més alta fins divendres, i amb un canvi de temps de cara al cap de setmana, amb augment de la inestabilitat, tempestes i una posterior i clara refrescada.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 21 i 26ºC, mentre  que les mínimes han oscil·lat entre els 6 i 9ºC, amb vent de mestral fluixet amb algun cop moderat. Humitat baixa i visibilitat bona tret de primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada