dimarts, 18 de juny del 2013

Dades 18 de juny de 2013

El dia ha estat molt tapat, tot i que amb alguna clariana, i amb ruixats a la nit i matinada, que en general no han estat aire importants a la nostra zona i han anat acompanyats de fang, mentre que a la tarda ha caigut algun ruixat dispers i poc important. Al final l'embossament d'aire fred no ens ha afectat del tot i ha descarregat amb més força cap a ponent, amb tempestes i pedregades. La previsió indica risc de ruixats encara aquest vespre i nit i durant el dia de demà, que sembla que no haurien de ser gaire intensos. Demà tindrem un dia variable amb algunes clarianes i risc de xàfecs irregulars, mentre que en propers dies la pertorbació s'allunya i el temps s'estabilitza, amb temperatures no massa altes.
 
Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat força i s'han donat valors entre els 22 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 18ºC, amb vent moderat sobretot al matí i migdia de direcció entre sud i est. La visibilitat ha estat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 16,0ºC
Precipitació: 1,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 3,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 16,3ºC
Precipitació: 2,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 1,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,6ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,8 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 1,5 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 2,2 mm
Fenomens observats: pluja, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada