dijous, 1 de març del 2012

Dades 1 de març de 2012

Avui el temps ha estat un dia més ben estable, amb sol arreu durant tot el dia i alguna boira matinal molt aillada. De moment continuem sota el domini d'un potent anticicló que estabilitza plenament el temps, tot i que de cara al cap de setmana, l'entrada d'una petita pertorbació pel sud provocarà augment dels núvols sobretot el dissabte i fins i tot amb algun feble ruixat, i sembla que a principis de la setmana vinent hi haurà una baixada de temperatures. Però de moment no s'entreveu cap hipotètica situació de pluges abundoses al nostre país.

Les temperatures d'avui han seguit en la línia ascendent de dies enrere, i les màximes han donat valors entre els 17 i 20ºC, mentre que les mínimes han arribat a valors entre els 0 i 8ºC segons la zona, essent més altes a les zones més elevades i més baixes a zones fondes, amb inversió tèrmica acusada. El vent ha bufat fluix del sud-est.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada