diumenge, 25 de març del 2012

Dades 25 de març de 2012

Avui el temps ha continuat ben estable i assolellat durant tot el dia, i tant sols s'han pogut observar alguns nuvolets d'evolució cap al Pirineu i a la serralada Prelitoral, i que no han arribat ni a tapar el cel. L'estabilitat sembla que ha de durar almenys fins divendres, amb continuació del sol, potser amb alguns intervals de núvols i algun petit ruixat de cara a demà, i núvols baixos al litoral avançada la setmana i amb temperatures molt suaus. La previsió pel cap de setmana proper encara és molt incerta, hi ha la possibilitat de que augmenti la inestabilitat, però caldrà esperar uns dies per confirmar-ho o desmentir-ho.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han seguir la línia lleugerament ascendent, i les màximes han pujat fins als 18-22ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 2 i 8ºC, un altre cop amb una inversió tèrmica força marcada. El vent ha bufat fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada