divendres, 16 de març del 2012

Dades 16 de març de 2012

Tal i com estava previst, i com ha passat els darrers dies, el dia ha començat serè, amb alguna boira al litoral i ambient plenament estable. Tot i això, a partir de migdia han aparegut intervals de núvols alts que ja eren el primer indici de l'arribada d'un petit embossament d'aire fred en alçada pel sud de la península, i que demà i diumenge pot produir intervals de núvols i alguns ruixats no gaire importants i força dispersos. Sembla que a partir de dimarts ens pot afectar un embossament d'aire fred més important en alçada, amb baixada clara de les temperatures, més núvols i ruixats freqüents. La intensitat i la durada de les pluges i nevades al Pirineu dependrà de la posició exacta de la bossa freda, fet que avui en dia encara no es pot precisar.

Pel que fa a les temperatures, avui han baixat clarament respecte a dies enrere, i les màximes s'han situat entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes, un dia més amb clara inversió tèrmica, s'han situat entre els -1 i 6ºC, amb vent de sud moderat tot el dia.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada