divendres, 2 de març del 2012

Dades 2 de març de 2012

La situació meteorològica del dia ha estat força semblant a la de tota la setmana, amb predomini del sol i algunes boires matinals no gaire importants. A partir de primera hora de la tarda han començat a aparéixer intervals de núvols pel sud i que poc a poc s'han anat escampant pel cel, tot plegat provocat per l'aparició d'una petita pertorbació que de cara a demà ens deixarà el cel mig ennuvolat, i amb alguns ruixats no gaire importants, aclarint-se de nou el cel de cara a diumenge. Per la setmana vinent es preveu un canvi de temps que podria ser una mica més destacable, amb possibilitat de ruixats i una baixada moderada de temperatures. Malgrat tot, no sembla ara per ara un canvi gaire important.


Les temperatures d'avui han estat lleugerament més baixes que les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -2ºC i 4ºC, amb acusada inversió tèrmica un dia més. El vent ha bufat fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada