diumenge, 4 de març del 2012

Dades 4 de març de 2012

La situació d'avui ha estat lleugerament inestable degut al pas d'un nou front al migdia i a la tarda que, tal i com estava previst, no s'ha mostrat gaire actiu i les precipitacions que ha donat han estat poc importants, en molts casos quatre gotes inapreciables. Per demà i dimarts seguiran passant fronts similars, poc actius en quan a precipitacions, i a partir de mitjans de la setmana vinent el temps sembla que es podria estabilitzar del tot, amb sol i temperatures cap amunt després de que els propers dies baixin moderadament. De moment no es veuen per enlloc indicis de canvis significatius que ens puguin portar precipitacions abundants.

Les temperatures d'avui han tornat a baixar una mica més, i les màximes en general i per la zona s'han situat entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han estat una mica més altes que les d'ahir i han donat valors compresos entre els 0 i 5ºC. El vent ha bufat fluix al matí i migdia de garbé (sud-oest), mentre que de cara a la tarda ha girat a nord-oest moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada