dijous, 22 de març del 2012

Dades 22 de març de 2012

La situació meteorològica d'avui ha continuat dominada per la inestabilitat i les precipitacions més o menys generoses, tret de l'extrem oest (zona de la Segarra), on les pluges han estat força minses. A partir de migdia s'han començat a obrir clarianes, s'han aturat les pluges continuades i han aparegut ruixats irregulars, alguns dels quals encara continuen a hores d'ara i comencen a afectar la zona de la Noguera i Segarra. De cara a la nit s'aniran desfent, i de cara a demà dominarà un temps ja força estable, amb boires matinals i sol a migdia i a la tarda, estabilitat que sembla que ha de durar almenys fins mitjans de la setmana vinent, amb sol, temperatures suaus, i absència de noves precipitacions.

Les temperatures d'avui han estat força similars a les d'ahir, amb màximes que han oscil·lat entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre 3 i 7ºC. El vent ha bufat fort de l'est a la matinada, per anar afluixant progressivament i girar a nord-oest fluix a partir de migdia.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja recollida fins les 19.00 hores)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 21,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 28,5 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 29,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 8,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 18,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 1,6 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada