dilluns, 12 de març del 2012

Dades 12 de març de 2012

La setmana ha començat exactament igual que la passada des d'un punt de vista meteorològic, amb domini ample del sol i pràcticament han desaparegut els núvols prims que hi havia els darrers dies. L'anticicló de l'Atlàntic ens afecta més de ple i això es tradueix en estabilitat absoluta, sol i alguna boira matinal, amb cada cop més mala visibilitat. Sembla que aquesta setmana el temps no presentarà cap variació fins divendres, i durant en cap de setmana augmentarà la nuvolositat per l'acostament d'un front que no sembla que hagi de ser gaire actiu, amb alguns ruixats i temperatures més baixes.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat una mica més i s'han situat entre els 15 i 20ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 0 i 3ºC, i tant sols hi ha hagut gelades a llocs enclotats per l'acció de les inversions tèrmiques. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada