dimarts, 6 de març del 2012

Dades 6 de març de 2012

La situació meteorològica avui ha estat força estable en conjunt, sobretot al matí, amb sol o intervals de núvols prims, mentre que a la tarda, tot i continuar en línies generals l'estabilitat en el temps, han crescut algunes nuvolades que han arribat a deixar quatre gotes, poc importants i de reduida extensió. El temps pels propers dies sembla que serà poc inestable, amb més sol, alguns intervals de núvols i certs altibaixos en la temperatura, amb pujada entre demà i dijous i nova baixada de cara a divendres, i sembla que de cara al cap de setmana tornaria a pujar.

Precisament, les temperatures d'avui han continuat la línia descendent dels darrers dies, i les màximes han donat valors entre els 9 i 13ºC, mentre que les mínimes han baixat amb més contundència i han donat valors entre els 1 i -5ºC, de nou amb moltíssima irregularitat entre les zones, segurament degut a efectes locals provocats pel vent, que ha anat bufant tot el dia fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: -5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada