dimarts, 13 de març del 2012

Dades 13 de març de 2012

El temps d'avui ha estat de nou ben estable, amb predomini del sol arreu del país i tant sols amb alguns núvols alts molt poc importants que han estat presents sobretot a la nit i matinada i fins a migdia. La situació general continua plenament dominada per l'anticicló ben potent damunt nostre, situació que sembla que ha de continuar fins a finals de setmana que arribaria una primera pertorbació poc activa, i de cara a la setmana vinent en podrien arribar més, potser una mica més actives coincidint amb un allunyament de l'anticicló cap al nord. Caldrà anar seguint la situació per veure si es poden confirmar aquests canvis.

La temperatura ha continuat molt suau a migdia, fins i tot una mica més alta que la d'ahir amb valors entre els 19 a 24ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i 7ºC, amb fortes inversions tèrmiques provocades per l'estabilitat. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada