diumenge, 18 de març del 2012

Dades 18 de març de 2012

Avui el temps ha tornat a ser en general estable i tranquil, tot i que hi ha hagut intervals de núvols i alguns ruixats poc importants al Pirineu, sobretot a la matinada i cap a la tarda, amb força domini del sol a la resta. Per la setmana vinent la previsió indica que ens afectarà un bon embossament d'aire fred que, si bé ahir semblava que ens portaria pluges abundants, avui la cosa no està tant clara, i podria ser que un cop més les pluges tant necessàries ens passin de llarg. Sembla que la pertorbació més activa quedaria situada més cap al sud, tot i que encara no hi ha unanimitat en els models, i caldrà esperar a demà per veure cap a on es decideix tot plegat.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes s'han caracteritzat per una baixada moderada pel que fa a les màximes, que han quedat compreses entre els 12 i 17ºC a la nostra zona, mentre que les mínimes han pujat una mica respecte a les d'ahir i s'han situat entre els 3 i 6ºC, encara amb inversió tèrmica. El vent ha bufat moderat sobretot de mig matí a mitja tarda, de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada