dissabte, 3 de març del 2012

Dades 3 de març de 2012

Avui el temps ha canviat una mica, degut a una petita pertorbació que ha entrat a la nit pel sud i que durant el dia ens ha deixat intervals de núvols i alguns petits ruixats, irregulars, dispersos i localment amb tempesta. Demà la situació encara serà lleugerament inestable, amb augment dels núvols a la tarda per l'acostament d'un front, que entre dilluns i dimarts ens portarà nevades al Pirineu (sobretot vessant nord), algun ruixat dispers a la resta, vent i una baixada moderada de temperatures. De cara a la segona part de la setmana vinent, sembla que s'imposaria el temps ben estable i amb una nova pujada de temperatures.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han baixat lleugerament respecte a les d'ahir, i les màximes han donat valors compresos entre els 13 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 1 i 4ºC, amb inversió tèrmica una jornada més, tot i que no tant accentuada com en dies passats. El vent ha bufat de nord-oest (serè) fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada