dijous, 29 de març del 2012

Dades 29 de març de 2012

Una jornada més, l'estabilitat ha estat la tònica predominant en el temps, i tal i com va passar en dies enrere, ha dominat el sol arreu del país i tant sols hi ha hagut alguns intervals de núvols al migdia i a la tarda a zones de muntanya, i que no han arribat a donar precipitació. Per demà i segurament dissabte, el temps continuarà ben estable, i serà a partir de diumenge i de cara a la setmana vinent quan hi hauria un augment de la inestabilitat amb ruixats i tempestes irregulars, típics de primavera, i que podrien durar uns quants dies, amb baixada de temperatures. De moment no sembla que hi hagi d'haver pluges generals.

Pel que fa a les temperatures, les màximes han continuat pujant lleugerament i s'han enregistrat valors entre els 19 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i 9ºC, un dia més amb inversió tèrmica moderada. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Dades no disponibles

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada