dilluns, 19 de març del 2012

Dades 19 de març de 2012

La situació meteorològica ha començat a canviar a partir de migdia, amb augment dels núvols pel nord i primers ruixats que s'han anat traslladant des del Pirineu cap a les comarques interiors de nord a sud, i que durant el vespre i nit arribaran a les comarques tarragonines i litorals, per allunyar-se demà. De cara a demà a la nit i dimecres podria ploure de manera general i moderada, retirant-se o fent-se més disperses les pluges de cara a dijous, tot i que encara no està del tot clara la previsió per aquests dies, ja que tot depèn de la posició final de l'embossament d'aire fred en alçada i de si el vent gira a sud-est o nord-est.

Les temperatures d'avui han estat en conjunt més baixes que les d'ahir, i les màximes han donat valors entre els 12 a 16ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -2 i 3ºC, amb desaparició de la inversió tèrmica de dies enrere. El vent ha bufat de direcció variable, entre sud-est i sud-oest, fluix en general.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,8 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada