dimarts, 27 de març del 2012

Dades 27 de març de 2012

De nou ha tornat l'estabilitat, ja que s'ha retirat del tot el petit embossament d'aire fred que ens va afectar ahir. Per tant, el temps avui s'ha caracteritzat pel domini del sol, amb alguns núvols de creixement a migdia i a la tarda poc importants, sobretot presents a zones de muntanya, i pel domini del vent fluix. Sembla que aquesta situació continuarà els propers dies, amb domini clar del sol, i potser de cara al cap de setmana tornarà a augmentar la inestabilitat. A dia d'avui, però, encara no està clar com ens afectarà tot plegat, caldrà anar seguint l'evolució dels models de previsió.

Pel que fa a les temperatures màximes, aquestes han estat força similars a les d'ahir, amb valors compresos entre els 17 a 20ºC i mínimes entre els 2 i 8ºC, de nou amb inversió tèrmica marcada provocada per l'encalmament de l'aire que origina l'anticicló. El vent ha bufat fluix del sud-est.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,8ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada