dimecres, 7 de març del 2012

Dades 7 de març de 2012

Avui el temps ha estat ben estable i assolellat al matí i migdia, mentre que a partir de la tarda l'aproximació d'un front pel nord-oest ha provocat l'aparició d'intervals de núvols alts i mitjos, que de cara al vespre han acabat per tapar el cel. Es tracta d'un front poc actiu i que tant sols provocarà augments nuvolosos però sense precipitacions enlloc, tret del vessant nord del Pirineu on podria caure alguna feble nevada. La previsió per demà ens indica l'allunyament ràpid del front amb domini del sol i tant sols alguns intervals de núvols, i vent moderat, que podria ser fort a la matinada i matí, amb ambient molt sec. Posteriorment, i de cara a la segona part de la setmana, sembla que l'anticicló atlàntic ens abraçarà de ple, amb temps ben estable i progressiva pujada de temperatures. Un dia més, no es veu cap possibilitat de pluges a mig o llarg termini.

Les temperatures avui s'han mantingut estables pel que fa a les màximes, amb valors entre els 9 a 15ºC, mentre que les mínimes han donat valors compresos entre els -1 i -4ºC, amb vent que ha bufat fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: -4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada