dimecres, 14 de març del 2012

Dades 14 de març de 2012

Una jornada més, el temps ha estat absolutament estable a tot el país, amb cel serè i ja sense cap núvol, tant sols a la tarda han aparegut bancs de boira al litoral i que apareixen quan coincideixen altes temperatures de l'aire amb el mar molt fred, fet que es sol donar cada any en aquesta època. Tret d'això no hi ha cap canvi i per demà tampoc se'n preveuen, mentre que de cara al cap de setmana apareixeran núvols i alguns ruixats febles, preludi de més ruixats i temperatura més baixa de cara a la setmana vinent.

Les temperatures d'avui han continuat la lenta i constant pujada, i les màximes han donat valors entre els 21 a 25ºC arreu de la nostra zona, mentre que les mínimes un dia més s'han mostrat molt irregulars i amb valors entre 0 i 10ºC, essent clarament més baixos a zones fondes i més alts a les zones més elevades. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada