divendres, 30 de març del 2012

Dades 30 de març de 2012

El temps d'avui ha tornat a estar dominat per l'estabilitat, i per tant el sol ha estat l'únic element, i gairebé no hi ha hagut creixement de nuvolades de tarda. Per demà el temps serà plenament estable, potser amb alguns núvols més a la tarda, i de cara a diumenge sí que sembla que podria aparéixer algun primer ruixat. Precipitacions que de cara a la setmana vinent s'aniran repartint sobretot a l'interior i Pirineus en forma de xàfecs i tempestes irregulars i localment moderades, i potser de cara a finals de la setmana vinent hi hauria una notable baixada de temperatures, extrem que encara no es pot confirmar.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han continuat la línia ascendent de les màximes, i s'han enregistrat valors entre els 20 i 24ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 4 i 9ºC, un dia més amb inversió tèrmica força clara. El vent ha bufat fluix del nord-oest tota la jornada.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,5ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada