dissabte, 31 de març del 2012

Dades 31 de març de 2012

De moment no hi ha canvis en la situació meteorològica: continuem afectats per un potent anticicló situat al nord i el dia ha estat força semblant al d'ahir, amb sol arreu i tant sols la novetat de la presència d'alguns núvols prims cap al sud del país, que es deuen a l'acostament d'un petit embossament d'aire fred situat al sud de la península però que de moment no ens afecta. Per demà els núvols seran més presents i fins i tot podria haver-hi algun ruixat a la tarda, situació que es repetiria de cara a dilluns. En dies posteriors, ja de cara a mitjans de la setmana vinent, sembla que la inestabilitat pot augmentar i baixar considerablement les temperatures, però els models continuen molt contradictoris de cara a la setmana vinent i caldrà esperar una mica més per veure per on poden anar les coses.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat força semblants a les d'ahir i s'han mogut entre els 20 a 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 9ºC, una jornada més amb inversió tèrmica. El vent ha tornar a bufar fluix de ponent (oest).


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

Sense dades

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada