divendres, 23 de març del 2012

Dades 23 de març de 2012

Avui el temps ja ha tornat a ser ben estable, un cop s'ha allunyat del tot l'embossament d'aire fred en alçada cap al nord i una petita falca anticiclònica ens ha estabilitzat el temps. El dia ha començat amb sol arreu i algunes boires a punts de l'interior, cap a migdia el cel estava ben serè arreu i han començat a arribar bandes de núvols prims des de ponent que han deixat una tarda amb cel entaranyinat, però sense cap precipitació. Per demà i diumenge el temps serà estable, amb sol i alguns intervals de núvols poc importants i amb temperatures més altes, situació que sembla que es pot repetir pràcticament tota la setmana vinent, de moment no es veuen canvis per enlloc.

Les temperatures màximes han estat clarament més altes que les d'ahir, amb valors situats entre els 15 i 17ºC arreu, mentre que les mínimes han estat més baixes, amb valors entre els 1 i 4ºC, mentre que el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada