dimarts, 20 de març del 2012

Dades 20 de març de 2012

Avui el temps ha estat més estable que ahir al matí i migdia, amb alguns núvols cap a l'est i sud, i ha estat a partir de la tarda que han anat augmentant els núvols des de l'est fins a cobrir completament el cel, i fins i tot s'han iniciat algunes precipitacions febles per la costa tarragonina. De cara a la nit, aquestes pluges s'aniran estenent arreu alhora que s'aniran intensificant, i serà demà quan plourà a tot el país de forma generosa i abundant, amb una pertorbació al sud que ens impulsarà un flux de vent de sud-est molt humit i tot plegat amb un embossament d'aire fred a les capes altes de l'atmosfera. Les precipitacions podrien ser entre moderades i abundants, i dijous encara potser plouria, per estabilitzar-se de cara al cap de setmana.

Pel que fa a les temperatures, aquestes avui han estat similars o una mica més baixes les màximes, amb valors compresos entre els 10 i 15ºC, i mínimes entre els 0 i 2ºC, força homogènies, mentre que el vent ha bufat moderat de l'est al nord-est girant a sud-est a la tarda i vespre.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada